REXPO 2015: rezervirajte 28. i 29. listopada

ljeto je izvrsna prilika za „punjenje baterija“ i kreativno razmišljanje o idejama, konceptima i novim poslovnim prilikama. Nadamo se da ste se dobro odmorili te vas pozivamo da već sada u svoj kalendar stavite 28. i 29. listopada kao dane koje ćete provesti u Zagrebu na četvrtom po redu međunarodnom sajmu investicijskih projekata Rexpo 2015, koji će biti održan u Hypo Expo XXI Business Centeru.

Ove godine očekujemo više od 1.500 sudionika, prezentacije konkretnih razvojnih projekata iz Hrvatske i regije, konstruktivne rasprave o trenutno najaktualnijim temama na Rexpo Forumu te prilike za stvaranje novih kontakata među domaćim i stranim investitorima, developerima, dizajnerima, arhitektima, inženjerima, predstavnicima financijskog sektora, ministarstava, gradova, županija, agencija i drugih institucija.

Rexpo se dosad pokazao kao ključno mjesto susreta u cilju dogovora novih suradnji i najave novih projekata, a kao i dosad bit će organiziran uz podršku najviših državnih tijela iz Hrvatske i zemalja u regiji.

Rezervirajte datum!