IGH zlatni sponzor sajma Rexpo 2015

Renomirana tvrtka IGH ovogodišnji je zlatni sponzor sajma Rexpo.

U 60 godina postojanja Institut IGH razvio se u organizaciju koja osigurava logističku specijalističku potporu građevinarstvu. Visokom kvalitetom svojih usluga i izvrsnim radnim uvjetima Institut osigurava zadovoljstvo svojih klijenata, zaposlenika i partnera u zemlji i na međunarodnom tržištu.

IGH je tvrtka koju čini koncentracija znanja, a s obzirom na broj stručnjaka i reference s pravom se može reći da je IGH vodeća projektantska, konzultantska i znanstvena tvrtka koja se bavi istraživanjem i razvojem u graditeljstvu. IGH-ovi laboratoriji akreditirani su za 600 metoda ispitivanja. Opremom i stručnim potencijalima na razini su vodećih europskih laboratorija.

Gotovo da nema objekta, ceste, tunela ili mosta u Hrvatskoj za koji upravo IGH nije radio projektiranje ili nadzor, kontrolirao kvalitetu gradnje, izrađivao studije ili davao stručna mišljenja i vještačenja. Osim sudjelovanja u svim većim graditeljskim projektima u Hrvatskoj, IGH je snažno iskoračio i prema zemljama našeg okružja – Bosni i Hercegovini, Srbiji, Kosovu, Crnoj Gori, Albaniji i Bugarskoj, sve do Kazahstana, Rusije i Ukrajine.