PARTNERI – ključ REXPO 2016 uspjeha

F.O. / Development je partner sajma REXPO 2016 te suorganizator panela pod nazivom: “Koliki su stvarni investicijski potencijali državne imovine”. Tvrtka s preko 15 godina iskustva u Hrvatskoj i inozemstvu u području razvoja i vođenja projekata nekretnina pruža usluge u segmentu nekretnina od procjena, razvoja, koncipiranja projekata i studija izvedivosti, preko master planova do project managementa, property i asset managementa.

Na panelu će ugostiti Petera Höflechnera, predsjednika RICS Austrija, člana Steering Comitee Pure NET (međunarodne udruge društava za upravljanje državnim nekretninama), nekadašnjeg člana uprave austrijskog društva za upravljanje državnom imovinom i jednog od kreatora austrijskog modela upravljanja istom.

REXPO HTL Day 2016

Jedinstveni u iskustvu i stručnosti, Vision Hospitality Asset Management je vodeća konzultantska tvrtka u hotelskom sektoru koja pruža nezavisno savjetovanje hotelskim investitorima, vlasnicima, financijskim institucijama i operaterima u cijeloj Europi. Tvrtka je osnovana 2001. kako bi pomogla i savjetovala individualce i tvrtke o hotelskim investicijama, pri tome osiguravajući optimalne povrate kroz razvoj, operativnu efikasnost i identifikaciju potencijala. S iskustvom u asset managementu u preko 150 hotela u cijeloj Europi, Vision ima jedinstvenu ekspertizu u hotelskom sektoru koja mu omogućava pružanje nepristranog i nezavisnog savjetovanja u svrhu osiguranja rasta, poboljšanog protoka novca i dugoročnih povrata.