REXPO POD POKROVITELJSTVOM VISOKIH INSTITUCIJA

REXPO 2016 održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović koja je izrazila uvjerenje da će i ovogodišnje izdanje sajma okupiti veliki broj domaćih i inozemnih sudionika te doprinijeti daljnjem razvoju i jačanju hrvatskog gospodarstva.

 

Pokroviteljsku ulogu preuzeli su i Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture te Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja ističući važnu ulogu sajma u unapređenju investicijskog okruženja u Republici Hrvatskoj, ali i šire.

 

REXPO 2016 ministarstva prepoznaju kao ključno mjesto predstavljanja projekata, tvrtki i usluga te mjesto promocije investicijskih potencijala gradova i država.

 

Ministri Oleg Butković i Goran Marić potvrdili su sudjelovanje na REXPO Forumu – platformi koja okuplja ključne dionike investicijskih projekata koji će razgovarati o brojnim zanimljivim i aktualnim stručnim temama. Na otvorenju sajma REXPO 2016 pridružit će im se i prigodni govor održati i ministar Lovro Kuščević, a očekuje se i dolazak predsjednika Vlade, gospodina Andreja Plenkovića.