Dizajn interijera REXPO 2016 potpisuju domaći i regionalni dizajneri

Međunarodni sajam investicijskih projekata REXPO 2016 u svom petom izdanju sudionicima je osigurao novi i drugačiji koncept uređenja izlagačkih prostora kojeg su osmislili domaći i regionalni dizajneri.

REXPO pozornicu ove godine uređuje partner ARTISAN solid wood furniture. Tvrtka koja se može pohvaliti brojnim međunarodnim nagradama, ima sjedište u Tešnju (BiH), a u preko 160 prodajnih mjesta diljem svijeta prodaje visokokvalitetni, ručno proizveden namještaj od masivnog drveta.

 

Poznati đakovački proizvođač modernog namještaja – Ancona Grupa, tvrtka je specijalizirana za proizvodnju tapeciranog namještaja, opremanje i uređenje hotelskih i uredskih prostora, restorana i caffe barova koja kao svoje reference sa zadovoljstvom ističe opremanje brojnih hotela u Hrvatskoj i inozemstvu.

 

Mladi hrvatski brend Craftomoto će dva izložbena prostora opremiti Drive-In ekskluzivnom linijom automotivnog namještaja, koja je izrađena od auto dijelova i custom-made elemenata. Sama linija nastala je kao nusprodukt glavnog projekta Craftomoto tima, a to je total redizajn automobila Ford Capri Mk1. Svi elementi namještaja rađeni su kombinacijom strojne i ručne zanatske obrade, te oplemenjeni vintage detaljima.

Tvrtka Galeković design kao svoju viziju ističe strast za kreiranjem inovativnih rješenja sa ciljem stvaranja funkcionalnog, estetski oblikovanog prostora. Tu svoju viziju integrirat će i u uređenje REXPO 2016.

 

Zlatni sponzor REXPO 2016, turska investicijska tvrtka Global Ports Holding, za uređenje svog izlagačkog prostora vrhunskim mehanizmima i najkvalitetnijim materijalima, angažirala je tvrtku InColor interijeri i kuhinje.

 

Svi navedeni partneri svojim će uređenjem izlagačkih prostora doprinijeti razvoju vizualnog identiteta sajma REXPO čiji je cilj, od prvog izdanja, raditi na povezivanju i unapređenju investicijskog okruženja u Hrvatskoj, ali i šire.