Otkriveni datumi za REXPO 2018!

Sedmu godinu zaredom, međunarodni sajam investicijskih projekata održat će se u Zagrebu, a tijekom dva dana (27.11– 28.11.2017.), REXPO će ponovno u City Plazi ugostiti brojne investitore, developere, izvođače, projektante, arhitekte, banke, investicijske fondove, hotelijere, predstavnike ministarstava, gradova i županija, medije te sve ostale sudionike zainteresirane za razvoj javnih i privatnih investicijskih projekata.
Osim najvećeg sajma investicija u regiji, REXPO će biti domaćin brojnim panelima i prezentacijama koji će obuhvatiti najaktualnije teme iz industrije.
Prošlogodišnje izdanje REXPO sajma okupilo je preko 1.500 sudionika, više od 50 izlagača, 10 stručnih panel diskusija, premijernu prezentaciu Pelješkog mosta od strane Marjana Pipenbahera te intervju s potpredsjednikom Hard Rock Internationala, Joshom Littmanom, koji je ukazao na interes ovog poznatog svjetskog brenda za ulazak na tržište Hrvatske, ponajprije u Zagreb, Split i Dubrovnik.
Ogromni svjetski investitori posjetili su REXPO sajam, a ove godine očekujemo najveći broj posjetitelja i investitora do sada.
Ako želite povećati vidljivost svoje tvrtke na REXPO-u, rezervirajte svoj izložbeni prostor na vrijeme i istaknite svoj brand pred mnogobrojnim trenutnim i budućim partnerima!