Još tri tjedna do REXPO-a!

Tko sudjeluje?

REXPO 2018., najveći sajam investicijskih projekata, ove će godine okupiti veliki broj izlagača iz raznih područja: od gradova koji će prezentirati svoje projekte i potencijale, do hotelijera, konzultanata, arhitekata, investicijskih fondova i brojnih drugih.

Također, svoj su dolazak već najavili i novi investitori iz Italije, Turske, ali i zemalja poput Indije koji su spremni uložiti u našu regiju i u potrazi su za novim prilikama na ovome području. 

Razvoj destinacija i turistički masterplanovi

Tijekom ovogodišnjeg REXPO HTL dana (srijeda, 28.11.), posebna će pozornost biti posvećena razvoju turističkih destinacija. Kroz panel “Kako stvoriti uspješne turističke destinacije”, sagledat ćemo širu sliku izvan okvira resorta, hotelskih objekata i nekretnina, te definirati ključne čimbenike učinkovitoga razvoja destinacija. Pridružite se našim međunarodnim stručnjacima u živahnoj raspravi i steknite uvid u aktualna događanja i trendove!

REXPO Gala Party

REXPO će, već tradicionalno, održati svoj Gala Party kao otvaranje božićnog razdoblja zahvaljujući našem ekskluzivnom sponzoru Chivasu Extra.

Nastanak ovog pića prava je priča o upornosti, iskustvu i uspjehu kakvu najbolje mogu razumjeti svi dionici investicijskog svijeta. Stoga će Chivas biti partner brojnih zdravica na REXPO partyju koje će označiti početak i rezultat uspješnih susreta i sastanaka ostvarenih tijekom sajma.

Osigurajte svoju kotizaciju za REXPO i vidimo se na REXPO Gala Partyju powered by Chivas Extra, 27.11. od 18:00 u restoranu Spoon (1.kat, City Plaza Centar, Zagreb).

Živjeli uz Chivas!