REXPO izlagači – predvodnici originalnih investicija i kvalitetnog dizajna

Gradovi kao predvodnici novih investicijskih projekata u Hrvatskoj

Domaća vinska prijestolnica graševine, grad Kutjevo, investitorima nudi brojne pogodnosti i gospodarstvene poticaje u industrijskoj zoni Kamenjača. Strateški smještena između mora i planine, Makarska je grad koji se nameće kao investments-friendly destinacija u koju će turisti navraćati cijele godine. Grad Ivanec ulaže u razvoj greenfield investicija u svojim poslovnim zonama i brownfield prenamjenu postojećih napuštenih hala koje su pogodne za najam i prodaju.

Moderni kupaonski dizajn na talijanski način

Scarabeo Ceramiche s.r.l. ulaže velike napore u stvaranje jedinstvene, kvalitetne  sanitarne opreme i kupaonskog nameštaja. Njihovi elegantni, funkcionalni umivaonici raznovrsnih modela predstavljaju vrhunski dizajn od 1974. godine.

FIMA Carlo Frattini S.p.a. tvrtka je, koja se bavi dizajnom sanitarnih slavina od 1960.,a odlikuje ju moderan pristup – GREEN – QUALITY- DESIGN

Uz PKF, Consilium Expert Group i Krk Invest do pametnijeg ulaganja u turizam

PKF hotelexperts i njena sestrinska tvrtka PKF tourismexperts tržišni su lider u području hotelskog, turističkog i rekreacijskog savjetovanja. Consilium Expert Group konzultantska je tvrtka specijalizirana za razvoj projekata u Hrvatskoj i regiji s ključnim naglaskom na turističke, stambene i poslovne segmente. Krk Invest pruža cjelovitu uslugu, počevši od istraživanja tržišta, analize, projektiranja i izgradnje investicijskih „Buy to Let“ projekata i upravljanja složenih turističkih i stambenih projekata na otoku Krku.

Bolji status hrvatskih tvrtki u inozemstvu i bolja podrška stranim tvrtkama u Hrvatskoj

Hrvatska gospodarska komora promiče i štiti gospodarske interese svojih članica u zemlji i inozemstvu, a Brussels Business Support Agency ima misiju pružiti podršku svim belgijskim tvrtkama koje su zainteresirane za poslovanje u Hrvatskoj i obrnuto.

Izgradnjom žičare Učka do veće atraktivnosti cijele regije

Žičara Učka strateški je projekt Primorsko-goranske županije koji će obalu povezati s vrhom Učke. Jedinstvena strateška pozicija lokacije projektu žičare osigurava potencijal svjetske atrakcije. Učka je turističko odredište s organiziranim brojnim rekreativnim i sportskim aktivnostima. Turističku ponudu čini također veliki broj hotela i ugostiteljskih objekata širokog raspona kategorizacije, od koji su neki smješteni u neposrednoj blizini Parka prirode Učka.