CARWIZ rent a car – globalni brend službeno je vozilo Rexpo sajma investicijskih projekata

CARWIZ rent a car jedan je od vodećih rent-a-carova u industriji i hrvatski brend koji svoje usluge pruža putem franšiznog modela poslovanja u šesnaest država diljem svijeta. Ove godine Carwiz je i službeno vozilo Rexpo sajma investicijskih projekata, sajma koji na jednom mjestu okuplja najbolje investicijske projekte u regiji.

Globalna tvrtka s međunarodnim prisustvom, uspješnost poslovanja ostvarila je u svega godinu dana koliko joj je bilo potrebno od prvog stupanja na europsko tržište do globalne ekspanzije. Nakon širenja na europske države uslijedilo je otvaranje poslovnica na afričkom i azijskom tržištu, dok se odnedavno Carwiz može pohvaliti i prvom poslovnicom u Sjedinjenim Američkim Državama.

Fokus tvrtke je uspješnost poslovanja utkanu u brend i svakodnevni rast i razvoj preslikati na poslovanje diljem svijeta. Svakodnevno uspješno nadilaženje izazova tržišta i industrije, transparentnost poslovanja i kontinuirano učenje su nit vodilja tvrtke koja svoje usluge osim na stranim tržištima od 2017. pruža i u Hrvatskoj putem razgranate mreže od čak trinaest poslovnica.

CARWIZ rent a car je u 2019. preuzeo značajnu ulogu na tržištu rent-a-car u Hrvatskoj postavljajući trendove, dok istovremeno implementacijom noviteta poslovnih procesa svakodnevno doprinosi jačanju hrvatskog izvoza i gospodarskih prilika.