EOS Matrix Hrvatska ponovno na REXPO-u!

Stručnjak u međunarodnom upravljanju potraživanjima, EOS Grupa i u 2019. godini predstavit će se na regionalnom sajmu investicija REXPO.

Kao Grupa djeluju u 26 zemalja. Primjenjujući nove tehnologije u poslovanju, stvaraju učinkovita rješenja za oko 20.000 klijenata u cilju očuvanja likvidnosti u njihovim tvrtkama.

Bilo da se radi o upravljanju potraživanjima, otkupu potraživanja, naplati osiguranih i neosiguranih potraživanja ili outsourcingu poslovnih procesa, tvrtka EOS vodeći je stručnjak u svome području.

Nakon višegodišnjeg vodećeg položaja u upravljanju potraživanjima, EOS Matrix je od 2016. godine preuzeo i značajnu ulogu na hrvatskome tržištu nekretnina povezanih s lošim plasmanima. U njihovom portfelju je više od 500 nekretnina iz svih dijelova Hrvatske: komercijalno – stambene, turističko – rekreativne, industrijske nekretnine te zemljišta različite namjene.

Sve zainteresirane za ulaganje u projekte s nekretninama EOS Matrix Hrvatska poziva da ih posjete na štandu B11.

Vidimo se na sajmu REXPO 2019!

*EOS Matrix pored nekretnina u vlastitom posjedu, posreduje i u prodaji potraživanja osiguranih nekretninama koje nema ni u vlasništvu ni u posjedu.