ZAŠTO IZLAGATI NA SAJMU REXPO?

Tražite investitora za novi projekt?

Trebate mjesto za predstavljanje usluga svoje tvrtke?

Namjeravate proširiti krug poslovnih partnera?

Želite novu i efikasnu komunikacijsku platformu s ključnim dionicima na jednom mjestu?

Izlaganje na sajmu REXPO najbolji je put do ostvarenja vaših ciljeva!

Sudjelovanjem na sajmu REXPO pokazujete svoju prisutnost na tržištu, šaljete pozitivnu poruku svojim poslovnim partnerima i jačate imidž snažne tvrtke koja sudjeluje u kreiranju okolnosti novog investicijskog ciklusa.

Iskoristite situaciju u kojoj su vaši ključni dionici okupljeni na istom mjestu i u kratkom vremenskom roku, bez ulaganja dodatnih resursa, organizirajte poslovni sastanak, prezentaciju, radionicu ili domjenak.

Ne zaboravite – pripremljeni projekti čekaju investitore da bi se realizirali, dok su brojni projekti u fazi koncepta i trebaju stručnjake za razvoj i pripremu. REXPO je najbolje mjesto susreta obiju strana i prilika za dogovore i suradnju koji pokreću novi investicijski ciklus.

Mogućnosti izlaganja i promocije

IZLAGAČKI PROSTOR

Predstavite svoje usluge, proizvode i projekte u modernom i udobnom izlagačkom prostoru u okviru Rexpo sajma. Na raspolaganju su vam prostori različitih površina koje možete urediti prema vlastitim željama ili izabrati jedan od ponuđenih modula uređenja.

PREZENTACIJSKI PULT

Potencijalnim poslovnim partnerima možete se predstaviti i za prezentacijskim pultom, smještenim unutar sajamskog prostora. Pult je odlično rješenje za manje tvrtke i institucije koje predstavljaju manji broj projekata i usluga.

PREZENTACIJA

Svoje projekte, usluge i proizvode možete potencijalnim poslovnim partnerima predstaviti i kroz 15-minutnu prezentaciju na pozornici REXPO foruma između panela, uz najavu u programu. Na raspolaganju vam je i mogućnost održavanja radionice u nekoj od posebnih dvorana, koje su u potpunosti opremljene svom potrebnom tehničkom opremom. Prezentacijski paket uključuje i dvije besplatne dvodnevne ulaznice za sajam.

KATALOG SAJMA REXPO

Informacije o svojim projektima i uslugama predstavite posjetiteljima sajma u sklopu oglasa u katalogu, na različitim formatima i pozicijama.

OSTALO

Otvoreni smo za sve vaše prijedloge i ideje vezane uz nastup i sudjelovanje na sajmu REXPO te vas pozivamo da nam se javite sa sugestijama. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje za vaše predstavljanje.

SPONZORSTVO

Budite pokrovitelj sajma, pojedinog panela ili REXPO Gala Partyja te iskoristite brojne pogodnosti za predstavljanje svojim sadašnjim i budućim partnerima.

Rexpo Sajam

Rexpo svake godine privlači velik broj investitora i investicijskih projekata, ali i cijelu industriju koja sudjeluje u njihovom planiranju i realizaciji. Ovogodišnji je sajam šesti po redu te najveći i najsadržajniji dosad, a na njemu će biti ponuđeno više od 2.500 četvornih metara izložbenog, konferencijskog i prostora za sastanke na kojima će se moći predstaviti najbolji investicijski projekti u regiji.

Rezervirajte svoje mjesto na Rexpo Fairu putem obrasca na dnu ove stranice i predstavite svoje projekte ključnim dionicima investicijskog biznisa!

Neki od izlagača na REXPO-u 2019